VETERINA DOBRO-GROSUPLJE D.O.O. je bila ustanovljena leta 1997 s preoblikovanjem bivšega zavoda Ljubljanske regije na več samostojnih veterinarskih ambulant. Začetki veterinarske ambulante segajo v 50. leta prejšnjega stoletja.

Veterinarska ambulanta se nahaja v IVANČNI GORICI, natančneje na Ljubljanski cesti 2B (zraven nogometnega igrišča). Imajo pa tudi podružnično veterinarsko ambulanto, ki pa se nahaja v GROSUPLJEM na Taborski cesti 32 ( zraven tovarne Motvoz).

V veliki praksi se ukvarjamo z zdravljenjem velikih živali, preventivnimi cepljenji, osemenjevanjem govejih plemenic, odpravljanjem plodnostnih motenj, diagnostiko na terenu, operacijami, svetovanj glede prehrane, tehnologije reje,… Organizirano imamo tudi dežurno službo 24 ur na dan skozi vse dni v letu.

V mali praksi (psi, mački, kunci, eksoti,…) se ukvarjamo z zdravljenjem bolnih živali, opravljamo preventivna cepljenja proti steklini,  kužnim boleznim, opravljamo sterilizacije, kastracije ter ostale operativne posege. Razvito imamo tudi diagnostiko in sicer pri svojem delu uporabljamo UZ, biokemijske in hematološke preiskave krvi, hitre teste za preiskavo na določene bolezni,…
V pomoč pri operacijah nam je aparat za inhalacijo in  monitor, ki nadzoruje vse pomembne življenjske funkcije.

V ambulanti v Ivančni Gorici si lahko izberete tudi hrano in opremo za vašega ljubljenčka.

  • Spletna stran: http://www.veterina-dobro-ivancna.si